Budo-Nord Chimera WTF Dobok

Budo-Nord Chimera dobok er i letvægtsmateriale og vejer derfor næsten ingenting. Stoffets egenskaber giver total bevægelsesfrihed – selv når du har givet den gas og sveder kraftigt giver stoffet ingen modstand. En fordel ved stævner, hvor marginalerne er små.

Hi-Tech wicking-behandlet tekstil som transporterer fugten væk fra kroppen. Den prægede inderside sørger for, at der altid er luft mellem din hud og dragten. Du føler dig tør og komfortabel, selv når du yder som maks. på måtten.

Budo-Nord taekwondodragt Chimera er WTF godkendt. Dragten er desuden pæn og nem at holde ren. Stoffet er i en meget lys nuance af hvid. Det tørrer ekstra hurtigt og krøller ikke, hvis du sørger for at slynge den ved 800 og max. 1000 omdrejninger ved vask. Budo-Nord Competition Chimera  er ikke kun en dragt, men et funktionelt stykke sportstøj, der også ser godt ud.

I tvivl om din størrelse, så tjek Chimera's størrelsesguide. Vær opmærksom på, at når du vælger størrelse er det ikke nødvendigt at tage særlig meget hensyn til at den krymper. Stoffet har en høj andel syntetiske fibre, hvorfor vi anbefaler at vaske på 30 grader med forvask og uden skyllemiddel. Dragten krymper kun i længden på jakke og bukseben med max. 2-3% og armlængde med max. 1-2%.

  • Konkurrencedragt i høj kvalitet
  • Hi-Tech wicking-behandlet tekstil
  • Ikke egnet til træning med ryk og kast
  • Næsten krølfri dragt
  • Bukser med elastik og løbegang i taljen
  • Leveres uden bælte

Fås både med hvid og sort krave.
OBS. Sort krave er forbeholdt sortbælter. 

Ønskes brodering af navn på dragten, skal det angives i forbindelse med bestillingen. Skriv hvad der skal broderes i notefeltet, fremkommer i forbindelse med udcheckningen i fanen med information omkring bestiller. 

Angående størrelse så afhænger det af hvor høj man er, man skal runde op til de nærmeste størrelse. Så hvis du er 125, skal du bestille størrelsen 130.

DKK 999,00
Dette er en bestillingsvare På lager: 0 Udsolgt Denne kombination føres ikke
Farve
Størrelse