Hyttetur

6. oktober - 8. oktober
6. oktober kl. 17:00 til 8. oktober kl. 16:00

Påruplejren
Silkeborgvej 19, 7442 Engesvang, Danmark
38
Deltagere
98
Inviterede
image

Klubben inviterer på hyttetur til Paaruplejren, Silkeborgvej 19, 7442 Engesvang.

 

Hvornår:

D. 6 – 8. oktober, vi kører fra Kolding fredag d. 6. oktober kl. 17.00 og er hjemme igen ca. kl. 16.00 søndag d. 8. oktober.

 

Indhold:

På lejren vil vi træne, lave aktiviteter og hygge, så der bliver rig mulighed for at styrke sammenholdet på tværs i klubben. En mere detaljeret plan inkl. praktiske oplysninger vil blive fremsendt til de tilmeldte efter sidste tilmelding.
 

Klubbens trænere tager sig af træning og aktiviteterne, mens forældre/frivillige hjælpere sørger for madlavning, oprydning og andre praktiske ting.
 

Forældre hjælp søges:

Vi skal hele weekenden bruge mindst 5 hjælpere, gerne ligeligt fordelt mellem hjælpere med tilknytning til mon- og juniorholdet. Dem, der vil deltage som hjælpere, skriver sig på den ophængte seddel i klubben ud for den opgave de ønsker at klare, eller henvender sig til Lise eller Nicolaj.
 

Hvis der er nogen der har lyst, til at medbringe kage, frugt eller lignede til deling ved fælles hygge, vil vi blive meget glade. For at sikre at vi ikke får alt for meget med, bedes I angive det på opslagssedlen i klubben.
 

Vi skal samtidig også bruge nogle til køre derop og nogle til at hente igen, hvis du har mulighed for at køre eller hente, bedes dette angives ved tilmeldingen.
 

Pris:

Prisen for at deltage i lejren er 289,- kr. pr. person hvis du tilmelder dig senest d. 17. september, herefter stiger prisen til 350,- kr.
Prisen dækker lejrophold, mad, drikkelse og aktiviteter hele weekenden. Det er gratis at deltage som hjælper. Betaling sker ved tilmeldingen.

 

Tilmelding:

Seneste tilmelding er torsdag d. 29. september 2023.

Tilmelding skal ske på vores hjemmeside www.silla.dk, vælg begivenheden Hyttetur, eller brug dette link https://www.silla.dk/event/hyttetur-60

 

Andet:

På hjemmesiden http://www.paaruplejren.dk/ kan du se og læse mere om Paaruplejren.

Hvis der er særlige hensyn der skal tages eller hvis man ikke har mod på at deltage hele weekenden, kan dette aftales med Lise eller Nicolaj.

 

Ved spørgsmål henvend jer til Lise eller Nicolaj.

38
Deltagere
98
Inviterede
Tilmeldingsfrist: